Alimentul la care a renunțat Nadia Comăneci pentru silueta de invidiat
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Nadia Comăneci
foto: Facebook, Nadia Comăneci
Nadia Comăneci e extem de atentă cu ce mănâncă.

La 62 de ani, Nadia Comăneci continuă să fie un model de disciplină în menținerea unei siluete sănătoase. Fosta gimnastă de performanță a împărtășit recent câteva sfaturi despre cum își menține forma fizică de invidiat.

Deși au trecut mulți ani de la momentul său de glorie în gimnastică, Nadia Comăneci demonstrează că educația alimentară joacă un rol crucial în menținerea unei stări de bine. Ea a dezvăluit recent detaliile regimului său alimentar, oferind informații prețioase despre modul în care se menține în formă chiar și după 60 de ani. 

Fosta campioană continuă să se bucure de o condiție fizică excelentă. Se mândrește cu corpul său, iar secretul stă într-un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci a dezvăluit că își începe ziua cu o sesiune de antrenament de aproximativ jumătate de oră, care include activități precum cardio, alergat, stretching și exerciții variate. 

Ce nu mai mănâncă de ani de zile

Fosta gimnastă acordă o atenție deosebită și alimentației. Una dintre mâncărurile excluse din dieta sa în ultimii ani sunt cartofii prăjiți, o mâncare specialitate iubită de mulți români, dar considerată periculoasă pentru siluetă.

Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei pentru Nadia Comăneci. De obicei, începe ziua cu o cafea în care adaugă puțin lapte și un pahar de suc de portocale proaspăt stors. Apoi, la micul dejun, preferă să consume iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și o cantitate mică de brânză. Deși rareori mănâncă ou fiert dimineața, Nadia Comăneci pune accent pe alimentele sănătoase și echilibrate în această masă importantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel