Roșiile ținute la frigider vor fi mai moi, mai făinoase și îşi vor pierde şi din gust, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Este recomandabil să se păstreze la temperatura camerei şi să se consume când sunt pe deplin coapte sau la cel mult trei zile de la coacere.
Ciocolata păstrată la frigide prinde la suprafaţă o pojghiţă fină albă - grăsimea care iese deasupra. Consumul ei nu prezintă niciun risc pentru sănătate, însă gustul este alterat.
La contactul cu frigul, coaja castraveților se înmoaie repede și pierd gustul. Dacă nu este început, castravetele poate fi păstrat fără probleme la temperatura ambientală, iar dacă este tăiat, partea începută se protejează cu folie de plastic.
Pusă în frigider, ceapa se înmoaie şi mucegăieşte. Cel mai bine se păstrează într-un loc uscat, recomandare valabilă şi în cazul usturoiului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video