„Noi, consumatorii, suntem o parte care avem o mare vină. Eu nu prea văd citind eticheta. Important este să ai o abordare de bun simț. Un produs din carne ar trebui să aibă carne, dacă este un pateu, trebuie să aibă ficat, dacă e pateu de pui nu ar trebui ca primul ingredient să fie șoric de porc.
Nu e greu, nu e complicat (...) Acești îndulcitori intensivi, chimici de sinteză acalorigen (care nu au calorii) vor să păcălească creierul. Dar creierul nu poate fi păcălit în subconștientul său. Pentru că dacă ai mâncat ceva dulce, îndulcit cu un astfel de îndulcitor, el așteaptă și recompensa și nu le primește. Creierul recomandă să i se dea prin alte alimente", a declarat Gheorghe Mencinicopschi la Antena 3.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Cum e corect: Paște sau Paști. Mulți români credeau că zic greșit