Alibec, atacat de un selecționer: Nu m-a impresionat. Am alte standarde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ladislau Boloni, fost selecționer, antrenor și jucător la Steaua, a criticat entuziasmul celor de la FCSB după 0-0 cu Sporting. Totodată, Boloni a criticat și declarațiile lui Alibec care spune că ”le-am dat peste nas multora din țară”.

"Eu am văzut câteva minute din meci, înainte ca Pintilii să fie eliminat. Per ansamblu, Dumnezeu a fost cu Steaua. Meci nul afară e pozitiv, dar un 1-1 ar fi fost mai bun.

Din păcat, am văzut că se vorbeşte prea mult după acest egal. Se face prea multă gălăgie! Cineva (n.r. Alibec) a spus că «Le-am dat peste nas!», iar pe mine mă deranjează o astfel de atitudine. Păi, cu asta se ocupă Alibec? Îmi permit să le dau un sfat celor de la Steaua: le-aş spune să vorbească mai puţin. De ce? Fiindcă, vorbind mult, există şanse să vorbească prostii. El (n.r. Alibec) ar trebui să-şi vadă de joc, în loc să vorbească despre datul peste nas.

Am mai văzut o declaraţie, dar nu mai ştiu de cine a fost dată, cum că Steaua redevine ce a fost. Ce tupeu! Deocamdată, Steaua e la ani-lumină distanţă de ce a fost! Voi, cei din ţară, sunteţi entuziasmaţi de Alibec, dar eu am alte standarde după ce i-am văzut pe Lăcătuş, pe Majearu", a declarat Ladislau Boloni pentru Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel