Hreanul, aliat excelent în lupta cu sinuzita
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cei care suferă de sinuzită au un aliat excelent într-un remediu natural, care beneficiază de un gust aromat și condimentat.

Sosirea zilelor friguroase este un adevărat coșmar pentru suferinzii de sinuzită. Sinuzita este însoțită de dureri de cap sau tensiune la nivelul nasului, deasupra sprâncenelor sau de dureri faciale, iar medicamentele obișnuite sunt inutile în cazul multor persoane.

Însă o legumă perenă, prezentă pe toate tarabale din piețele românești, are un efect miraculos în vindecarea infecțiilor sinusurilor. 

Leacul miraculos este hreanul, iar tratamentul durează doar cinci zile, potrivit bzisanatate.ro

Cum se prepară

Se dă hreanul pe răzătoare, se pune într-un borcan și se adaugă oțet, după care se etanșeizează. Se lasă amestecul timp de zece zile la temperatura camerei, amestecând ocazional.

După zece zile, se deschide borcanul de mai multe ori pe zi și se inhalează mirosul hreanului pentru cinci minute. În aceeași seară, se toarnă lichidul pe o cârpă și se înfășoară pe frunte sau se pune pe cefă. Un astfel de tratament, urmat timp de cinci zile, va fi suficient pentru a scăpa de problemele determinate de sinuzită, fără ajutorul medicamentelor chimice.

Într-o altă variantă, se rade 50 de grame de hrean, care se pun la fiert în 500 de ml de apă. Dupa ce apa clocotește, se fac inhalații cu aburul rezultat câteva minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel