Alexei Navalnîi, torturat de către gardieni pentru a renunța la greva foamei. Prăjesc pui lângă el și îi pun dulciuri în buzunare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Opozantul rus Alexei Navalnîi ar fi torturat în închisoare pentru a renunța la greva foamei.

Alexei Navalnîi a intrat într-o grevă a foamei săptămâna trecută, în încercarea de a obține acces la îngrijiri medicale pentru durerile acute la spate şi picioare. Se pare însă că gardienii închisorii încearcă să-l facă să renunțe la grevă și recurg la tot felul de torturi. El a scris pe pagina sa de Instagram, prin intermediul avocaților săi, că aceștia îl tachinează și gătesc pui în fața lui, încurajându-l să mănânce cu ei. Mai mult, gardienii i-ar pune și dulciuri în buzunare.

VEZI ȘI: Avocații lui Navalnîi spun că acestuia îi paralizează mâinile

"Știți ce s-a dovedit a fi cel mai important în greva foamei din închisoare? Verificarea buzunarelor. Bomboanele sunt așezate în ele. Primele au fost găsite în timpul unei căutări și gardianul a zâmbit imediat ironic. Din acel moment, înainte de a folosi orice lucru care nu a fost supravegheat. îl cercetez și arunc bomboanele. (...) Toată lumea poate vedea că am o grevă a foamei 100%. Fără trucuri precum ceai dulce, apă sărată, suc, vitamine etc. Doar apă.

Atunci când un avocat mi-a povestit că ei obișnuiesc să prăjească pui în fața celui care protestează, am zis că este imposibil, mai ales că puiul e interzis în închisoare. Și ce crezi? Două zile mai târziu mă duc la bucătărie și îi văd cum stau și prăjesc pui. Apoi au prăjit pâine și alte chestii. Toate regulile au fost anulate. Sărbătoare și liberalizare!", a scris Alexei Navalnîi pe pagina sa de Instagram.

Navalnîi a precizat că se asigură că merge în bucătărie doar când camerele de înregistrări sunt în funcțiune fiindcă televiziunea de stat rusă a descris intrarea sa în greva foamei ca fiind o prefăcătorie.

VEZI ȘI: Casa Albă, intervenție pentru Aleksei Navalnîi, după ce starea sa de sănătate s-a degradat

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Алексей Навальный (@navalny)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel