Alexandru Cumpănașu, ”avertisment” de la George Maior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu a declarat că a primit, recent, un mesaj de la George Maior în care îi transmitea că ar fi bine să nu candideze la președinție.

„Relația mea cu George Maior este o relație veche, îl respect, este un om care vred că a făcut mult bine României și care cel puțin din poziția de ambasador la Washington a ajutat foarte mult statul în relația cu Statele Unite ale Americii. (...) Am avut o discuție cu domnul Maior, după foarte mult timp - este un an de zile decât eu nu am mai vorbit cu domnia sa - în care mi-a transmis că nu ar fi bine să mai continui lupta cu Caracalul și mi-a sugerat că nu ar fi bine totuși nici să candidez la președinție", a declarat, pentru Mediafax, Alexandru Cumpănașu, liderul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) și unchi al Alexandrei Măceșanu.

Unchiul Alexandrei a precizat că, în viziunea sa, mesajul transmis de fostul șef SRI a fost un avertisment.

„A fost un fel de avertisment că, dacă o voi face, voi pierde și ceea ce am construit până acum la nivel de CNMR sau la nivel de altceva și că practic poziționarea mea anti-sistem nu este una dintre cele mai fericite abordări", a mai spus Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va candida la președinție dacă va strânge semnăturile necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel