Alexandru Cumpănaşu, plângere penală față de angajații INML: Și-au bătut joc de noi toți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănaşu a publicat pe pagina sa de Facebook raportul corpului de control trimis de Ministerul Sănătăţii la INML. 

"#112vreausatraiesc. RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL al Ministrului Sănătăţii. În urma solicitării depusă de mine miercuri a rezultat un raport pe care îl fac public în integralitate fiind un document public. Alexandra merită măcar atât respect din partea statului român, să se stabilească ADEVăRUL despre cine a răpit-o, a violat-o şi a chinuit-o în ultimul hal. Iar pe de alta parte ADEVĂRUL despre bâlbele şi nenorocirile făcute de un stat ticălos (prin o parte din oamenii săi) în această anchetă.

Şi fiecare în parte SĂ RĂSPUNDĂ pt greşeli sau complicitate. Voi depune luni şi plângere penală faţă de angajaţii INML care şi-au bătut joc de NOI toţi în această perioadă prin scurgerile de informaţii false pornind de la raportul de astăzi. De ce mi-a fost furnizat mie? Ei bine pt toti cretinii şi agenţii electorali care în loc să afle adevărul se preocupă să acopere instituţiile şi să mă blocheze le spun atât: EU am fost petentul. Şi AM CERUT să mi se comunice în scris rezultatul la petiţia mea. Mai mult, suntem PARTE VĂTĂMATĂ.

Aţi înţeles, măi lighioane mici cu site-uri şi fb anonime ce executaţi ordine de la clanurile politice şi instituţionale?!

P.S.: Raportul este mai complex şi vizează şi aspecte confidenţiale din anchetă pe care NU i le-am cerut doamnei ministru. Însă îi mulţumesc pt rapiditatea cu care a acţionat!!!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel