Alexandru Chipciu, Sparta Praga, a marcat, dar n-a fost suficient
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Alex Chipciu. foto: @ACSpartaPraha
Alex Chipciu. foto: @ACSpartaPraha
Alexandru Chipciu a reușit în această etapă să marcheze primul său gol pentru Sparta Praga.

Internaţionalul român Alexandru Chipciu a marcat primul său gol pentru Sparta Praga, duminică, în meciul terminat la egalitate cu FK Pribram, 2-2, pe teren propriu, în etapa a cincea a campionatului Cehiei. Oaspeţii au deschis rapid scorul, prin Miroslav Slepicka (6), Sparta a egalat prin Guelor Kanga (38 - penalty), după un fault comis asupra lui Nicolae Stanciu, iar Alexandru Chipciu a adus gazdele în avantaj (69), din pasa lui Stanciu.

Pribram a egalat pe final, prin Emmanuel Antwi (86), deşi a jucat în zece oameni din min. 42, când a fost eliminat Jaroslav Tregler. La Sparta, portarul Florin Niţă, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu au fost integralişti, iar Bogdan Vătăjelu a fost introdus în min. 66.

Băluță, integralist

Sâmbătă, vicecampioana Slavia Praga a fost învinsă acasă de FK Jablonec cu 2-0, prin golurile marcate de Martin Dolezal (44) şi Tomas Holes (77). Alexandru Băluţă a fost integralist la Slavia, care a ratat un penalty prin Milan Skoda (61). Viktoria Plzen ocupă primul loc în clasament, cu 15 puncte, urmată de Sparta Praga, 13 puncte, Slavia Praga, 12 puncte, etc.

Vezi și: Stanciu și Chipciu, dați afară de la Anderlecht. Adevăratul motiv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel