Alexandru Arșinel a fost șantajat prin "metoda accidentului"
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
alexandru_arsinel
alexandru_arsinel

Alexandru Arșinel a fost la un pas să cadă victima unor escroci, care încercau să-l păcălească la telefon prin "metoda accidentului", cerându-i 15.000 de lei în schimbul "tăcerii" lor.

Potrivit celor povestite de către îndrăgitul actor la Happy Hour, un bărbat a sunat acasă la el pentru a-l anunța că fiul său, Bogdan, a accidentat grav cu mașina două persoane. Uterior, i s-a propus să vireze suma de 15.000 de lei într-un cont din Cluj, pentru ca familia victimelor să nu depună plângere la poliție.

Bărbatul în cauză pretindea că este reprezentantul familiei victimelor. Șocat de cele aflate, Alexandru Arșinel nu și-a dat seama că este de fapt o înșelăciune la mijloc și a cerut să vorbească și cu fiul său.

Un alt impostor a intrat atunci pe fir, dându-se drept Bogdan, după care a povestit în câteva cuvinte ceea ce s-ar fi întâmplat. Pentru a se convinge de identitatea celui cu care vorbea la telefon, Alexandru Arșinel i-a solicitat interlocutorului să-i răspundă la o întrebare al cărei răspuns numai băiatul său o știe.

”Am primit telefon că băiatul meu a făcut accident și a lovit o fetiță și pe mama ei și că sunt grav, că ei la spitalul de urgență. Că ei sunt din Cluj și că ar fi dispuși să nu depună plângere, dar că vor în schimb 15.000 de RON. Soția a răspuns inițial, am auzit la telefon un glas de băiat care plângea. Am luat eu telefonul și mi s-a spus că este fiul meu, Bogdan. Îmi spunea: ”Tată, iartă-mă!”. După care am vorbit iar cu celălalt. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și l-am cerut din nou pe "fiul meu", l-am întrebat cum mi se spune mie acasă. A închis, după care au sunat iar și mi-au spus că la telefon este Măruță”, a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Intrigat de ceea ce au pretins impostorii, Cătălin Măruță a negat că ar fi vorba despre o farsă, menționând că o situație atât de gravă nu ar fi niciodată un subiect de farse în emisiunea lui.

Ulterior, Alexandru Arșinel a declarat că a depus o plângere la Poliție, pentru a se demara o anchetă în vederea identificării șantajiștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel