Alertă la Guvern. Unde lucrează femeia depistată cu noul Coronavirus: Se comunică strict prin telefon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alerta de coronavirus la Guvernul României a creat panică în rândul angajaților din cadrul instituției unde lucrează femeia depistată cu noul coronavirus.

Femeia care a fost depistată cu virusul Covid 19 lucrează la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), potrivit unor surse DC NEWS. Aceasta fost la serviciu 2 zile, luni și marți.

'Suntem agitați și noi de prezența acestui caz. Am informat DSP. Am luat măsuri de ultim moment, măsuri urgente pentru toată instituția. Astăzi vom face o dezinsecție tuturor birourilor, indiferent dacă au fost în contact sau nu cu persoana respectivă. Doamna a luat contact doar cu oameni din serviciul în care a lucrat. Cei care s-au aflat în preajma respectivei vor fi testați și deja se află acasă, nu au fost primiți la serviciu. Așteptăm să vedem rezultatele testelor.'

'S-a limitat accesul persoanelor din exterior, accesul cu publicul. Se comunică strict prin telefon. Rugăm cetățenii să ne înțeleagă și să evite OSIM toată săptămâna. Acestea sunt informațiile în acest moment. Sperăm ca va fi bine și nu va fi nevoie să luăm măsuri mai drastice.' potrivit unor surse DC News din cadrul OSIM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel