UPDATE Alertă cu bombă la BRD Doamna Ghica. Răspunsul SRI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
La filiala Doamna Ghica a BRD a fost înregistrată o alertă cu bombă, marți, după amiaza.

UPDATE

Conform informațiilor specialiștilor SRI, alarma cu bombă a fost una falsă.

***

Știrea inițială

Zona a fost izolată. Telefonul a fost primit la Secția 7. La fața locului au ajuns 8 echipaje de poliție și Brigada Antiteroristă a SRI.

Un bărbat a sunat, marți, la 112, și a anunțat că într-o bancă din București există o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări, anunță SRI, într-o informare de presă. ”Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, conform sursei citate.

Personalul băncii a fost evacuat, transmite Poliția Capitalei.

”Astăzi (marți - n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunțat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuție, în care o persoană afirma ca la sediul unității bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliției București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență. „Personalul unității a fost evacuat”, anunță polițiștii Capitalei, citați de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel