ALEGERI SUA. Scandalul imens care pune în pericol victoria lui Clinton
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
A mai rămas aproape o săptămână până la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Conform sondajelor Hillary Clinton are un avans destul de liniștitor dar lucrurile pot lua o turnură neașteptată.

Potrivit WikiLeaks, candidata democrată Hillary Clinton ar fi primit în avans indicii cu privire la întrebări care urmau să-i fie adresate înaintea a cel puțin unei dezbateri și a unei apariții la postul CNN, în timpul alegerilor primare, notează Agerpres.

Republicanul Donald Trump și-a acuzat în mai multe rânduri rivala că ar fi primit întrebările din timpul unor dezbateri care au avut loc în prima jumătate a anului. În perioada respectivă, Clinton se lupta cu senatorul Bernie Sanders pentru desemnarea candidatului democrat la alegerile prezidențiale. Însă nu au existat dovezi pentru aceste acuzații.

WikiLeaks a publicat luni un e-mail în care actuala șefă interimară a Comitetului Național Democrat (DNC, secretariatul partidului), Donna Brazile, informează stafful de campanie al lui Clinton în legătură cu una dintre întrebările care a fost în cele din urmă formulată într-o dezbatere organizată în martie.

Postul CNN a anunțat că a întrerupt colaborarea cu Donna Brazile, în timp ce stafful de campanie al lui Hillary Clinton nu a făcut comentarii cu privire la noile acuzații. Donald Trump însă a reacționat prompt precizând la un miting electoral în Michigan, că dezvăluirile apărute luni sunt chiar "mai rele" decât avertizase el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel