Alegeri SUA. Hillary Clinton avansează șase puncte în fața lui Donald Trump
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cursă strânsă între candidatul republican, Donald Trump, și candidatul democrat, Hillary Clinton, la alegerile prezidențiale din SUA. Dacă în urmă cu câteva zile, Donald Trump era cel care preluase conducerea, astăzi, potrivit unui nou sondaj, Hillary Clinton este din nou câștigătoare.

Un sondaj realizat de institul Ipsos și prezentat de agenția Reuters o arată din nou câștigătoare pe Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile din SUA. Potrivit sondajului, Clinton are un avans de șase puncte procentuale în fața candidatului republican, Donald Trump.

Din totalul de 1.772 de persoane care au participat la sondaj, 45% au afirmat că o vor susține la alegerile din 8 noiembrie pe candidata democrată, iar 39% dintre aceștia și-au exprimat sprijinul pentru candidatul republican.

Sondajul Ipsos a fost realizat în toate statele componente SUA, iar marja de eroare este de plus/minus 3 procente, informează libertatea.ro.

Toate celelalte sondaje arată egalitatea de voturi dintre Clinton și Trump. Marja de eroare a sondajului Ipsos indică, de fapt, o posibilă egalitate între cei doi candidați la președinția SUA.

VEZI ȘI:  EXCLUSIV ALEGERI SUA 2016. Clinton versus Trump. A început VOTUL online


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel