ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ponta: Dacă era Crin Antonescu în locul lui Iohannis...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
antonescu ponta
antonescu ponta
Premierul Victor Ponta a declarat că nu ar fi candidat niciodată la alegerile prezidențiale împotriva liberalului Crin Antonescu. Liderul PSD a descris relația Crin Antonescu - Klaus Iohannis cu zicala "pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești".

Întrebat, luni seară, la România Tv, dacă diferența între el și locul secund ar fi fost mai mică de 10% în cazul în care în locul lui Iohannis candida Antonescu, Ponta a răspuns:

"N-aș fi candidat niciodată împotriva lui Crin Antonescu, ar fi candidat altcineva de la PSD. E un lucru pe care l-am spus întotdeauna, pe care l-am gândit întotdeauna și pe care sunt convins că îl știe și Crin Antonescu".

Victor Ponta susține că nu a avut o înțelegere cu Crin Antonescu, potrivit căreia liderul PNL să nu iasă în spațiul public pentru a-l sprijini pe Iohannis.

"Să nu vă închipuiți că am avut vreun 'deal; cu dl Antonescu: domn'le, tu nu ieși... Dl Antonescu a avut o înțelegere cu Klaus Iohannis, care l-a aruncat din barcă. Am văzut aroganța cu care vorbește dl Iohannis despre Crin și îmi aduc aminte cum Crin a venit și a zis 'dacă nu îl pui pe Klaus Iohannis ministru rupem USL-ul'. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să străiești", a mai spus Ponta.

CRIN ANTONESCU a explicat cu cine NU a votat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel