Alegeri europarlamentare. Liberalii îndeamnă românii să iasă la vot
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatorul PNL de Timiş, Alina Gorghiu, a lansat joi, la Timişoara, un apel către alegătorii din judeţ să fie mai numeroşi la urne pentru aceste europarlamentare decât au fost la precedentele şi să participe şi la referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

"Miza consultării populare iniţiate de preşedintele Klaus Iohannis este una mare. Fac un apel pentru toţi românii, dar special pentru cei din Timiş, pentru că prezenţa la ultimele alegeri europarlamentare a fost mult mai mică aici decât media naţională, respectiv de 27,36%, în timp ce la nivel naţional a fost de peste 32,44 %", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Liberalii vor sancţionarea PSD la urne

Ea şi-a exprimat convingerea că la intenţia de vot timişenii vor sancţiona drastic PSD, însă a adăugat că la nivel de prezenţă ei trebuie să dea exemplu pentru schimbarea care va urma după data de 26 mai.

"Îmi doresc să văd din Timiş plecat semnalul că ne dorim cu toţii o Românie modernă, dezvoltată şi atractivă pentru investitori, cu stat de drept şi respectată de partenerii europeni, şi nu o Românie a unui guvern corupt, lipsit de predictibilitate în faţa Europei şi care-şi doreşte orice altceva decât acest parteneriat serios pe care-l avem cu Uniunea Europeană", a detaliat senatoarea liberală.

Alina Gorghiu a conchis afirmând că aşteaptă trei răspunsuri afirmative de la alegători, două pentru întrebările referendumului şi unul acordat listei candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel