Alegeri europarlamentare 2019. Manda, reproș pentru cei de la Bruxelles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Claudiu Manda
Claudiu Manda
Claudiu Manda a vorbit, luni, la Antena 3, despre ceea ce li se poate reproșa europarlamentarilor care sunt acum la Bruxelles. 

Claudiu Manda a declarat, luni, că echipa trimisă la Bruxelles nu a dat dovadă de unitate și că ar fi putut să facă mai mult decât ceea ce au reușit în acest mandat aflat la final. 

Citește și: Carmen Avram, adevăr neștiut: E premieră și pentru cei din PSD

"Cred că este foarte important ca noi toți cei care mergem acolo la Bruxelles să funcționăm ca o echipă pentru că echipa de până acum nu a funcționat ca o echipă și am văzut lucrul acesta, colegi care puteau să facă mai mult, colegi care ne-au părăsit pe parcursul acesta. Cred că dacă mergem acum acolo și dacă ne facem foarte bine treaba în campanie, cu un grup parlamentar de 13, 14 europarlamentari din partea PSD s-ar putea să fim cel mai puternic grup politic între socialiști și s-ar putea ca acolo, în dialog cu colegii noștri să putem să imprimăm pentru România o susținere, nu cum a au reușit parlamentarii de la PPE să li se impună ce să facă împotriva României", a declarat Claudiu Manda. 

Citește și: Mutare Ambasadă, scandal. Dragnea: Îi propun acum lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel