ALDE, reacție după dezvăluirile Cristianei Anghel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
ALDE a reacționat după ce Cristiana Anghel a declarat că în urma refuzului de a sponsoriza partidul a fost exclusă de pe lista la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

”1) Decizia ca doamna Cristiana Anghel să nu fie inclusă pe listele ALDE Dolj la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016 a fost luată de către membrii organizației. Motivele care au stat la baza deciziei au fost legate de lipsa de activitate în cadrul organizației a doamnei Anghel.

2) De asemenea, trebuie menționat că doamna Anghel s-a regăsit pe listele ALDE la alegerile parlamentare în județul Caraș Severin, dumneaei fiind prima pe lista de la Camera Deputaților.

3) În privința sumei de 63.000 lei la care doamna Anghel face referire, precizăm că aceasta reprezintă contribuția pe care fiecare parlamentar ALDE a trebuit să o asigure pentru campania electorală conform prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată. Astfel, 63.000 lei (60 de salarii minime brute pe economie) reprezintă, conform legii, contribuția fiecărui candidat la funcția de deputat sau senator.”, se arată într-un comunicat al partidului.

Ce scria Cristiana Anghel pe Facebook:

”Tăriceanu a vrut să sponsorizez partidul cu 630 de milioane lei (vechi). Și, pentru că nu am avut suma această imensă, prima dată a refuzat să mă pună pe liste la parlamentare, apoi i-a dat locul meu lui Cupă, fost președinte PDL Gorj... Și mai are și tupeul spună că l-a șantajat Daniel Constantin cu listele... halal să le fie celor care n-au niciun Dumnezeu! Și da, am dovezi. Comunicatul oficial pe care l-a dat de la Neptun.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel