Alarmă cu bombă în centrul Sibiului. Update: Alerta s-a dovedit falsă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alarmă cu bombă pe o stradă din centrul Sibiului / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Alarmă cu bombă pe o stradă din centrul Sibiului / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Alerta cu bomba de luni după-amiaza de pe o stradă din centrul vechi al orașului Sibiu s-a dovedit a fi falsă. 

UPDATE

Alerta cu bomba de luni după-amiaza de pe o stradă din centrul vechi al orașului Sibiu s-a dovedit a fi falsă. Poliția încearcă să identifice apelantul.

Știrea inițială

Mai multe echipaje de intervenţie, cu poliţişti, specialişti SRI şi un câine special antrenat în detectarea explozibililor, s-au deplasat, luni după-amiază, pe strada 9 Mai din centrul municipiului Sibiu, unde a fost semnalat la 112 de către un cetăţean că ar fi amplasată o bombă. 

'În urma unui apel 112 prin care un cetăţean afirmă că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei.'

Intervin pirotehniștii și poliția canină

'În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr. Potrivit sursei citate, 'evenimentul este în derulare'. 

CITEȘTE ȘI Un bărbat din Sibiu, bătut crunt de un polițist pentru că nu avea mască de protecție 

Un bărbat a fost bătut crunt de un polițist pentru că nu avea mască  de protecție, în Sibiu.

Incident șocant în Sibiu. Un polițist local a fost filmat cum lovește puternic un om al străzii. Potrivit martorilor, agentul și-ar fi ieșit din minți din cauza faptului că bărbatul nu purta mască de protecție și era în stare de ebrietate, potrivit Realitatea Plus.

Incidentul a fost surprins, parțial, de camera de bord a unui șofer. În imagini, se vede un polițist local traversează strada, cerând mașinilor care se apropie să reducă viteza. Se îndreaptă către un om al străzii căruia îi spune ceva, după care îl trântește la pământ lovindu-l puternic în zona gâtului cu pumnul. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel