Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat
Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat
Cel de-al treilea deţinut eliberat din greşeală din cadrul Penitenciarului Giurgiu a fost găsit şi este reîncarcerat în condiţii conforme, a declarat marţi, pentru Agerpes, directorul instituţiei, Marius Lucian Fulga.

"Aseară a fost găsit şi cel de-al treilea deţinut eliberat din greşeală din Penitenciarul Giurgiu. El nu se afla la adresa de domiciliu din Vaslui, fiind găsit de poliţişti în Bucureşti în urma misiunilor specifice şi a fost predat imediat Penitenciarului Giurgiu unde a fost reîncarcerat într-o celulă cu condiţii conforme. El are de executat o pedeapsă de cinci ani şi zece luni de zile pentru tâlhărie din care se scad zilele de detenţie efectuate până în prezent", a spus Marius Lucian Fulga.

Totodată, acesta a mai spus că la nivelul Penitenciarului "va continua ancheta internă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la eliberarea din greşeală" la finalul săptămânii trecute a celor trei deţinuţi. De la intrarea în vigoare a Legii 169/ 2017, de la Penitenciarul Giurgiu au fost eliberaţi "în prima etapă un număr de 80 de deţinuţi", dintre care trei ar fi fost eliberaţi dintr-o "greşeală de calcul a suprafeţei de 4,01 metri pătraţi" care trebuie să îi revină fiecărui deţinut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel