Al doilea tânăr implicat în conflictul soldat cu decesul unui suporter, reţinut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţiştii Capitalei au reţinut, miercuri, un tânăr de 26 de ani, care ar fi fost implicat în incidentul petrecut după meciul Steaua - Dinamo, în urmă căruia un suporter dinamovist a murit după o lovitură la cap, cu un obiect contondent, potrivit unor surse judiciare.

El a fost audiat, miercuri, de către un procuror criminalist din Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de tentativă la tâlhărie. Tânărul este suspectat că a încercat să smulgă fularul cu inscripţia clubului de fotbal Dinamo, pe care îl purta victima în momentul incidentului.

Tribunalul Bucureşti a decis, vinerea trecută, arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, a lui Alexandru Badea, agresorul tânărului de 18 ani care a murit în urma unui incident ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua - Dinamo din 20 august.

'Tânărul a fost lovit în urma unui conflict, fiind ulterior internat la un spital de urgenţă, unde s-a intervenit chirurgical şi unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul', informa Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel