Al doilea ministru infectat cu COVID. Vâlcu: E DEVASTAT! Ce au de ascuns?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: gov.ro
Foto: gov.ro
Val Vâlcu a reacționat ferm la adresa Guvernului și instituțiilor statului, care nu dau un exemplu în lupta cu SARS-CoV-2. 

”Ce au de ascuns Guvernul, miniștrii și agențiile în relația cu subordonații? De ce nu fac întâlniri pe platforme online, cum fac multinaționalele? Ce au de ascuns? Multinaționalele, firmele, unde sunt secrete comerciale, strategii și așa mai departe și-au putut muta activitatea în online, fac aceste întâlniri despre bugete și planuri de afaceri în regim de videoconferință, iar ANSVSA trebuie să-i cheme pe toți la București. Probabil că discută separat pe holuri, șușotesc la ureche în afara relației de serviciu, dacă nu se pot stăpâni. Deja Guvernul e devastat, agențiile la fel. În campanie electorală, înțeleg că faci o întâlnire publică, dar în acest caz, e vorba de atribuții de serviciu. De ce nu le pot rezolva prin telemuncă? Asta e întrebarea-cheie.” a punctat Val Vâlcu. 

Vezi și: EXCLUSIV  RECORD de infectări cu COVID, ședință la CENTRU la ANSVSA. S-a făcut chemarea din țară. DOVADA FOTO

Jurnalistul a continuat critic, în mod ironic: ”Privind infectarea miniștrilor, a lui Virgil Popescu și a lui Lucian Bode, de unde au luat COVID-19, dacă au respectat regulile? S-au dus în parcuri după 12 noaptea? Doar acolo, în opinia lui Berbeceanu, se mai poate infecta omul. În rest, miniștrii nu merg cu metroul, nu se înghesuie la ore de vârf, bănuim că nu merg în cluburi ilegal, fiind închise.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel