Ajutor pentru Capricorn, succes pentru Pești, neînțelegeri cu partenerul pentru Scorpion. Previziuni complete pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 29 noiembrie avem o opoziție între Mercur din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată pe DC News, începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te implici în discuții contradictorii. Dacă o vei face, vei risca să te cerți din cauze superficiale. 

Taur

Există riscul să faci cheltuieli bazate pe impuls. Sau pentru a demonstra ceva partenerului sau persoanelor dragi. 

Gemeni

Marte retrograd din semnul tău te provoacă să fii mai autoritar, iar cei din jurul tău vor dori să înțeleagă de ce faci asta. 

Rac

Managementul stresului este prioritatea ta. În acest sens, trebuie să găsești un echilibru între timpul pentru muncă și odihnă. 

Leu

Vei fi destul de preocupat pentru planurile de viitor. Nu ar strica să comunici cât mai serios acest lucru și să fii mai convingăor. 

Fecioară

Dacă în familie, totul funcționează, și la serviciu, totul va fi bine. Dar dacă una dintre părți are de suferit, totul se va dezechilibra. 

Balanță

Astăzi vei fi destul de competitiv. Ba chiar s-ar putea să intri în unele polemici tocmai pentru a demonstra că ai dreptate. 

Scorpion

Vor exista neînțelegeri cu partenerul, legate de partea financiară. Amândoi veți fi destul de deranjați de unele cheltuieli. 

Săgetător

Te irită enorm faptul că nu ți se oferă atenția pe care tu consideri că o meriți. Nu vrei să împarți nimic cu nimeni, nici complimentele. 

Capricorn

Vei fi ajutat de cine nu te gândești. Deci ar fi bine să nu ai așteptări mari de la colegi. Odihna conștientă trebuie să fie prioritatea ta. 

Vărsător

Ți-ar prii să ieși în oraș, să mergi la evenimente, să te întâlnești cu prietenii. Plictiseala nu își are locul în viața ta astăzi. 

Pești

Demersurile din zona profesională vor avea succes dacă vei fi mai îndrăzneț. Oamenii vor aprecia siguranța de sine. 

 

 

 

Citește și...

O zodie va trece prin momente mai grele. Astrolog: Nu vă bazați pe nimeni!

 

„Aspectul lui Mercur de pe 1 decembrie nu-mi place. E adevărat că mâine (n.r. luni) Marte din semnul vostru vă mai așează, vă oferă puțină predictibilitate. Dar pe 1 decembrie... Mercur din Casa 7 cu Neptun... nu vă bazați pe nimeni! Și nici pe voi. Nu e bine nici să ascultați sfaturi. Săptămâna aceasta, puneți totul pe hârtie. Relațiile sunt zăpăcite, mai ales cele noi. Dacă la început de săptămână, simțiți că ceva nu merge, renunțați la el”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Citește și...

Lună Plină pe 8 decembrie 2022. Schimbări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

 

„Luna Plină în Gemeni de pe data de 8 decembrie îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel