Agricultor: ”ABERAȚIE pentru oamenii de peste 65 ani!” MODIFICARE URGENTĂ trimisă lui Vela
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dr. Maria Șerbanescu, membru titular al Academiei de Științe Medicale, proprietar agricol în județul Dâmbovița cu domiciliul în București, lansează un apel către ministrul Marcel Vela în contextul restricțiilor impuse din cauza coronavirusului. A explicat pentru DC News cu ce situație s-a confruntat.

”Guvernul nostru interzice proprietarilor de terenuri agricole de peste 65 ani, care locuiesc in Bucuresti sau alte orase sa se deplaseze, chiar si cu masina proprie la terenurile lor de la tara pentru lucrari agricole, afara de cazul cand singura lor sursa de existenta este agricultura.

Daca din creierul tau mai iese inca ceva si esti in campul muncii, deci mai ai un venit, nu ai voie sa te duci la tara sa iti lucrezi pamantul, indiferent cat pamant ai, fiindca ai trecut de 65 ani si te protejeaza guvernul vrei, nu vrei... vreun an sau doi de aici inainte. Minunata aberatie.


Multi oameni peste 65 ani inca lucreaza, avand meserii stiintifice sau alte meserii si nu sunt ruine, carora trebuie sa le aduca cineva mancare la usa. Riscul de infectare este acelasi la diferite varste. Oamenii varstnici inteleg mai bine decat tinerii ca trebuie sa respecte niste restrictii, dar nu trebuie siliti sa respecte si absurditati.


Desi in ultima declaratie pe proprie raspundere scrie ca ai voie si peste 65 ani sa te deplasezi la lucrari agricole, precizarile Grupului de Comunicare Strategica spun ca ai voie numai daca venitul agricol e singura sursa de existenta. Actele de proprietate nu ajung pentru genialii urmasi ai lui Mos Teaca pusi sa controleze soselele.


Va rog transmiteti guvernantilor sa ridice RESTRICTIA DE DEPLASARE LA TERENURI AGRICOLE PENTRU OAMENII DE PESTE 65 ANI care locuiesc in orase si care sunt in stare sa lucreze si sa nu mai puna conditii stupide precum aceea ca venitul agricol sa fie singura sursa de venit sau alte asemenea.

Sa scrie clar in ordonantele militare si in declaratiile pe proprie raspundere ca nu exista nicio limitare a dreptului de deplasare la activitati agricole in functie de varsta sau timp si ca actele de proprietate sunt dovezi suficiente”, este cererea Dr. Maria Șerbănescu prin intermediul DC News către guvernanți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel