AFM a aprobat alte 225 de dosare de finanţare pentru Programele "Rabla" şi "Rabla Plus"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat miercuri alte 225 de dosare de finanţare pentru Programele "Rabla" şi "Rabla Plus" pentru persoanele juridice. 

Pentru Programul "Rabla", au fost acceptate 192 dosare pentru 348 autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul, iar pentru Programul "Rabla Plus" au fost acceptate 33 dosare pentru 61 autovehicule dintre care 56 pur electrice şi 5 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor "Rabla" şi "Rabla Plus".

"Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei. Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât şi pentru Programul Rabla Plus, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019", precizează AFM, într-un comunicat remis AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel