Aflată în juriul iUmor, Nicoleta Luciu va fi luată la “roast” de sora ei, Iuliana
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Aflată în juriul iUmor, Nicoleta Luciu va fi luată la „roast” de sora ei, Iuliana Luciu, Doiniţa Oancea şi o prietenă bună.

Momentele de jurizare la iUmor au fost o provocare pentru Nicoleta Luciu, care a ocupat locul juratului-surpriză, avându-i alături pe Cheloo, Delia și Costel. Însă, când a venit vremea pentru cunoscutul „tratament“ de roast, au copleșit-o emoțiile, după chiar cum ea a mărturisit în cadrul testimonialului. Sora sa, Iuliana Luciu, Doiniţa Oancea, dar şi o bună prietenă, Luminiţa Dulgheru, vor urca pe scena iUmor şi o vor lua la roast. Cum a reacţionat aceasta, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Prima care a venit în fața celor patru jurați iUmor cu un material pentru şi despre Nicoleta a fost chiar sora ei, Iuliana. „Nu știu dacă ți-a spus cineva că ai ceva în comun cu Angelina Jolie… Da, amândouă ați fost îndrăgostite de Brad Pitt… doar că ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza! (…) Dar e o tipă tare bună la suflet! (…). Așa de mult mă bate la cap să mă așez la casa mea, de zici că e arhitect“, a glumit Iuliana Luciu, stârnind hohote de râs. Ce alte detalii a mai dezvăluit sora mai mică a actriței, telespectatorii pot afla urmărind cel de-al 11-lea episod de audiții al show-ului de umor. 

Pe Nicoleta Luciu a luat-o la roast și Luminița Dulgheru, prietenă bună cu vedeta tv de peste 20 de ani. Pe lângă amintirile pe care le au împreună, ele au în comun un alt aspect important: amândouă sunt mame de tripleți. „Pe noi ne leagă o prietenie frumoasă și nu doar pe noi, ci și pe copiii noștri. Din păcate, atunci când ne întâlnim, nu prea ne înțelegem… pentru că noi suntem două și ei sunt șapte“, a spus apropiata vedetei în timp ce platoul a răsunat de râsete.

Cu Doinița Oancea, Nicoleta Luciu s-a cunoscut în urmă cu 15 ani, iar la scurt timp au ajuns să fie surori într-un serial tv. Relația creată pe platourile de filmare s-a consolidat de-a lungul timpului și în viața privată. „Nicoleta, vreau să spun că tu ești o femeie extraordinară! În primul rând, că le faci pe toate dintr-odată. Ca de exemplu: ai făcut trei copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro, dintr-o căsătorie. (…). Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță… ăsta era visul ei, dar, până la urmă, a renunțat“, a spus Doinița Oancea în timpul roast-ului pe care i l-a făcut celui de-al patrulea jurat iUmor. 

În cadrul episodului de duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului. 

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel