Află secretele machiajului profesional, pentru orice ocazie, de la specialiștii în make-up din București
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un machiaj reușit este ca o baghetă fermecată, care îți poate da instantaneu mai multă încredere în tine. Profesioniștii știu că machiajul de calitate nu trebuie să ascundă trăsături sub straturi de fond de ten sau să exagereze anumite părți ale feței ci, din contră, el trebuie să amplifice frumusețea naturală. Doar în aceste condiții se poate vorbi de un make-up reușit, care poate fi un accesoriu de senzație, pentru orice ocazie și pentru orice moment al zilei.

Câți pot însă să realizeze un astfel de machiaj? Chiar dacă machiajul pare simplu de realizat, la prima vedere, nu este deloc așa. El trebuie efectuat cu mare atenție, ținând cont de anumiți pași și de produsele aferente, ce trebuie să se potrivească persoanei în cauză și să o complimenteze în cel mai frumos mod cu putință, indiferent că este vorba despre un machiaj de zi, pentru școală sau pentru job, unul de seară sau unul spectaculos, pentru o ședință foto fashion.

Ce înveți la un curs de make-up în București

Pentru a pătrunde cum se cuvine tainele acestei arte este necesar să urmezi un curs de make-up acreditat, care îți va aduce o serie de beneficii, unele fiind chiar pe viață. Cu atât mai mult, poți urma acest curs în București, pentru că, după cum probabil știi deja, aici posibilitățile sunt mult mai numeroase și poți câștiga mai mulți bani, din momentul în care alegi să profesezi într-un salon sau pe cont propriu.

La un curs de make-up înveți o multitudine de lucruri utile și, cel mai important, le înveți direct de la experți. Spre exemplu, la acest curs make-up București, cursanții sunt ajutați să pună bazele unei cariere în domeniul machiajului, iar sfaturile, trucurile și tehnicile asimilate le vor fi de mare ajutor chiar și în automachiaj.

Până la finalul acestui curs, te vei familiariza cu tipurile de produse și cum se aplică, vei afla care sunt tipologiile machiajului, ce norme de igienă trebuie respectate, care sunt culorile care avantajează diversele tipologii ale feței si pielii sau anumite culori ale ochilor. Tot la un astfel de curs înveți cum să folosești instrumentele potrivite, pentru a crea cele mai frumoase rezultate: cu ce tip de pensulă se aplică pudra sau bronzerul, cum sa dai corect cu rimel, cum aplici genele false. 

Însă nu doar atât! Pentru ca machiajul să reziste și pielea să se mențină sănătoasă, chiar dacă este ascunsă sub primer, anticearcăn, fond de ten și pudră, este nevoie de o anumită rutină de pregătire. Tenul trebuie curățat și hidratat, pentru că în acest fel își va păstra vitalitatea și sănătatea. Vei primi de la specialiști indicații și în acest caz, la fel cum vei învăța cum să te demachiezi corect și cât de important este să faci asta în fiecare zi, chiar și atunci când nu porți machiaj.

De ce e important să apelezi la profesioniști pentru un curs de machiaj

A învăța de la specialiști, prin intermediul unui curs specializat și acreditat, este ca o temelie pe care creezi, cărămidă cu cărămidă, acea construcție solidă care este propria carieră. 
Nu doar că vei asimila bazele machiajului profesional și micile secrete care asigură reușita acestuia, ci vei afla și lucruri utile din teoria culorilor, despre anatomia feței și despre cum să comunici cu clienții.
Specialiștii care organizează cursul pe care l-am amintit mai sus excelează în acest domeniu, având ani de experiență și fiind ei înșiși absolvenți unor cursuri de specialitate. Astfel, vei învăța o serie de tipuri de machiaj, de la machiajele simple la machiajele elaborate: machiaj de zi, machiaj smokey eyes, machiaj pentru tenul matur, machiajul bronzant, machiajul grafic, machiaj pentru televiziune, teatru sau film, machiaj fantasy, glamour sau machiaj retro.
În concluzie, pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional, alege să urmezi un curs de machiaj profesional în București, pentru că aici oportunitățile sunt mult mai numeroase și ai șanse să ajungi rapid un make-up artist de succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel