Află de ce doi preoţi au plătit 8.500 de dolari pentru a fi împuşcaţi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Doi preoţi columbieni, Rafael Reatiga Rojas şi Richard Armando Piffano Laguado, au plătit doi asasini pentru a fi  împuşcaţi într-un autovehicul din Laguado.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit procurorului general, motivul a fost că unul dintre cei doi era purtător al virusului SIDA. Cu puţin timp înaintea crimei, preoţii au încercat să se sinucidă printr-un accident de maşină. Din cauză că planul nu le-a reuşit, ei i-au angajat pe Isidro Castiblanco Forero şi Glidardo Penate Suarez pentru a-i împuşca. Aceştia din urmă au fost acuzaţi de omor deosebit de grav. Asasinii au fost plătiţi cu suma de 8.435 de dolari. Ei au utilizat două arme diferite pentru a comite dublul omor.

Părinţii Richard Piffano, în varsta de 37 de ani, şi Rafael Reatiga, 35 de ani, au fost găsiţi morti într-o maşină în ianurie  2011.

La ultima slujba pe care au ţinut-o, părintele Reatiga le-a cerut enoriaşilor să se roage la Santa Maria, sfânta cauzelor pierdute, în timp ce părintele Piffano le-a spus enoriaşilor să se roage pentru el.

Rezultatele cercetărilor au arătat că preoţii ajunseseră la “un pact cu moartea” în momentul când au aflat că unul dintre ei a fost diagnosticat cu “o boală contagioasă incurabilă”, informează 20minutos.

Rudele celor doi clerici susţin că cei doi au fost victimele unui jaf armat. Ele au negat faptul că preotii aveau o relaţie homosexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel