Află ce surpriză i-a făcut iubitul turc Andreei Marin
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
OZTURK_ddfbb77d9d_053aa354d8
OZTURK_ddfbb77d9d_053aa354d8

I se spune ei ”Zâna surprizelor”, însă și iubitul Andreei Marin, Tuncay Ozturk începe să se priceapă destul de bine să-și uimească partenera. Astfel, fără știrea ei, tânărul medic și-a luat un apartament chiar lângă casa acesteia, în Pipera, lucru de care a anunțat-o ulterior.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_334799" align="alignleft" width="526"] www.libertatea.ro[/caption]

Inițial presa a scris că medicul turc cu care se iubește Andreea Marin locuiește pe perioada cât stă în România la ”zână”. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa, acestea fiind doar speculații ale jurnaliștilor, după ce l-au văzut în zona reședinței vedetei. Tânărul nu ”se cazează” la vedeta noastră pe perioada șederii în țară, ci lângă ea. Și asta pentru că și-a cumpărat un apartament chiar în vecinătatea brunetei.

”Locuim aproape unul de altul. El este un om care îmi face bine. El a luat hotărârea să-și ia un apartament lângă mine. Mi-a făcut o surpriză. Ne înțelegem bine, nu ne ferim exagerat, dar suntem mai rezervați pentru că familiile noastre nu trebuie să trăiască această nebunie mediatică. Nu vrem să fim absurzi, nu suferim de secretomanie”, a declarat Andreea la Happy Hour.

Andreea Marin a trecut printr-un divorț la începutul anului, însă arată că încă mai crede în poveștile de dragoste cu final fericit. "Încă mai cred în căsătorie, oamenii sunt greșiți uneori, nu instituția căsătoriei", spunea ea după divorț. Așa se face că ”Zâna” a început de câteva luni o poveste de iubire cu fizioterapeutul care a tratat-o la Acibadem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel