Află aici de ce o conferinţă plictisitoare nu a mai lăsat pe nimeni să plece acasă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O conferinţă care tratează cele mai plictisitoare lucruri din lume a rezultat cu un eşec: în loc să plictisească publicul, temele luate în discuţie au atras un număr mare de oameni. Aceştia pur şi simplu nu au mai vrut să plece la casele lor.

Autor: Anca Murgoci

Organizatorii  La Única Conferencia para el Aburrimiento del Mundo (Celei mai plictisitoare Conferinţe din Lume) trebuiau să bănuiască că lucrurile vor finaliza exact pe dos de cum şi-au propus iniţai. Aceştia au vândut 400 de bilete la sala Bethnal Green, în estul Londrei.  Potrivit BBC Mundo, un bilet costa echivalentul a 22 de dolari.

Evenimentul Plictiseala 2011 este ideea unui blogger londonez, James Ward, care a scris o coloană cu lucrurile care îl plictiseau la rubrica „Îmi place”. Ward a avut încă o experienţă eşuată în 2010, atunci când conferinţa numită Interesantă a trebuit să fie anulată din cauza lipsei de interes a publicului. Anul acesta, Ward a solicitat crearea unui eveniment numit Plictiseala pe Twitter şi având un număr mare de susţinători, a fost nevoit să închirieze sala Bethnal Green.

Organizatorul a pregătit o serie de teme care ar fi trebuit să facă pe toată lumea să caşte. Scopul conferinţei a fost ca publicul să se plictisească şi să ceară înapoi banii pe bilet. Eşescul a început cu subiectul despre dragostea pentru uscătoarele electrice de mâini. Publicul a manifestat interes şi când s-a discutat despre conversaţia de bună-creştere sau despre un matematician care a demonstrat că rădăcina pătrată a lui doi nu se poate exprima ca fracţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel