Adriana Săftoiu, sunată de Poliție. ”El e primul vizat”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul PNL Adriana Săftoiu a povestit un episod din izolarea la domiciliu. Aceasta a spus că marţi, 1 aprilie 2020, a fost sunată de Poliţie încă de la primele ore ale dimineţii. 

"...9.30. Sună telefonul. Număr necunoscut. "Bună dimineața. De la poliție". Știam deja protocolul. "Suntem acasă". "Puteți ieși la geam?" Ies si cer câteva secunde răbdare să trezesc și copilul. El e primul vizat, intrând în izolare de când s-a întors de la studii. Se întâmplă zilnic verificarea si mi se pare absolut firesc. "Îmi pare rău că trebuie să îl treziți". "Nicio problemă", spun, "e normal".

"Gata, e în regulă. Aveți grijă de dumneavoastră, doamnă, și de copil". "Multumesc, aveți si dumneavoastră grijă, că avem nevoie de noi toți sănătoși". "Mulțumesc, să aveți zi bună".

Acum câteva luni o asemenea conversație mi se părea de filme SF care, de altfel, nu îmi plac. Dar acum, când scriu toate astea, făcându-mi cafeaua, doar mă pun pe gânduri și reevaluări. Să fim toți sănătoși și să ieșim cât putem de bine din experiența asta traumatizantă.", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel