Adriana Bahmuțeanu, replică pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășat: „Mâncarea este o plăcere a vieții”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Adriana Bahmuțeanu a vorbit deschis despre cât de bine se simte în pielea ei.

Prezentă la un eveniment monden, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit într-un interviu pentu Wow News că nu mai dorește să aibă copii cu actualul ei soț, deoarece consideră că vârsta nu-i mai permite acest lucru. Cu toate acestea, Bahmuțeanu a subliniat că își dorește să devină bunică și că așteaptă cu nerăbdare acest moment.

Legat de comentariile răutăcioase din online privind silueta ei, Adriana le-a dat internauților un răspuns răspicat, în stilu-i caracteristic:

„Îmi permit. Nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc, să țin postul cu apă sfințită, de la chiuvetă. Nu! Eu consider că și mâncarea este una din plăceri și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu? De câteva zile tot vreau să mănânc o prăjitură și n-am reușit. Eu mă simt foarte bine în pielea mea, nu văd de ce să mă feresc, să mă ascund, să mint. Nu! Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase.”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

De ce nu-și dorește copii cu George Restivan

Chiar dacă George Restivan a afirmat în mediul online și anume că își dorește un copil cu Adriana, vedeta este total împotrivă, spunând că a luat deja o hotărâre.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață. Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi.

Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata. Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu.”, a explicat vedeta pentru WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel