Adriana Bahmuțeanu, operație de urgență: ''Mi-a fost foarte greu''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu se pregătește de o nouă operație și spune că, în cazul în care ceva tragic se va întâmpla, apropiaţii să ţină cont de dorinţa sa.

Plasa pe care i-au pus-o medicii acum cinci ani, s-a rupt şi s-a agăţat de intestine, iar Adriana Bahmuțeanu este nevoită să ajungă din nou pe masa de operație.

"Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând", a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

"Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă", a adăugat vedeta.

Vezi și: Celebru DJ internațional, operat. Imaginea de pe patul de spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel