Adrian Țuțuianu a revenit în Guvern
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu
Adrian Ţuţuianu a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 20 alin. (2), art. 29 și al art. 31 lit. b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. — Începând cu data de 6 septembrie 2022, domnul Adrian Țuțuianu se numește în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat”  , se arată în Monitorul Oficial.

Adrian Țuțuianu a fost membru al PSD până în anul 2018, fiind și președintele al filialei PSD Dâmbovița. Țuțuianu a fost senator în Parlamentul României în mandatele 2008-2012 și 2016-2020. Între 2012 și 2016, acesta a fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, iar în perioada 29 iunie 2017 - 6 septembrie 2017 a fost și ministru al Apărării Naționale, în guvernului lui Mihai Tudose. 

Acesta a fost și președinte al Comisiei Comune Permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, în epoca Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel