Adrian Năstase a împlinit 70 de ani. "Exil impus. Am sentimentul că a început să îmi placă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Năstase
Adrian Năstase
Adrian Năstase, fostul premier al României, a împlinit 70 de ani. 

"Calendarul trece, în fiecare an, prin această zi care desparte două zodii. Pentru mine, trece pentru a 70-a oară. Adună, în continuare, intamplări, bucurii, tristeți (uneori), speranțe, dezamăgiri, trădări, călătorii (puține, în ultimul an), lecturi… Încet-încet, și ele se transformă în amintiri. Iar acestea se estompează lăsand locul unor semne de întrebare care nu își mai găsesc răspunsuri.

Epidemia de coronavirus, prin izolarea impusă, a însemnat un fel de exil. Ciudat este faptul că uneori am sentimentul că a început să-mi placă să interacționez mai curând cu obiecte  decât cu oameni. Poate că este și oboseală adunată de-a lungul anilor sau dezamăgirile din ultima vreme deși, tot mai adesea binele și răul s-au transformat în nuanțe de gri.

Scriam acum ceva timp că universul pe care l-am redescoperit, în ultimii ani, este familia. Dana, băietii, nepoții mi-au dat energia necesară pentru a trece prin incercări și de a lua lucrurile de la capăt. Aniversarea mea de acum li se datorează.", a scris Adrian Năstase pe pagina sa de blog. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel