Adrian Mutu, înainte de CFR Cluj - Rapid București: Știm ce meci ne aşteaptă / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia sa play-off-ul nu putea începe mai greu ţinând cont că în prima etapă va întâlni CFR Cluj, campioana ultimilor cinci ani şi favorita la câştigarea titlului şi în acest sezon. 

'Începem cel mai greu dintre toate echipele. Pentru noi poate singurul meci mai greu, unde presiunea este mai mare, ar fi fost cel cu FCSB pentru că e un derby pentru noi. Însă CFR este echipa cu prima şansă la titlu, care a dominat campionatul în ultimii cinci ani, şi pentru noi play-off-ul nu putea să înceapă mai greu. Şi meciul îl jucăm şi în deplasare. Dar suntem pregătiţi, pentru asta am muncit un sezon întreg, să jucăm în play-off meciuri puternice', a explicat el.

'O cunoaştem foarte bine pe CFR Cluj, ştim ce meci ne aşteaptă, dar sperăm să facem un joc bun. O să fie un meci spectaculos pentru că ambele echipe îşi doresc victoria. Va fi un meci al detaliilor şi sper eu ca aceste detalii să fie de partea noastră', a adăugat tehnicianul. Adrian Mutu a menţionat că noul obiectiv al echipei Rapid este ocuparea unui loc care să asigure participarea în sezonul următor al cupelor europene.

'Eu sper să arătăm bine în play-off şi să ne luptăm pentru un loc de cupe europene. Asta ne dorim pentru că nu cred că avem în momentul acesta forţa de a câştiga titlul. Însă în orice caz, orice meci îl vom juca la victorie. Play-off-ul în acest an e unul greu, strâns din punct de vedere al punctelor. Va fi cel mai spectaculos pentru că 2-3 victorii legate te pot propulsa pentru un loc important', a spus Mutu.

Antrenorul s-a arătat surprins de faptul că Sepsi OSK a învins cu 4-0 pe FC U Craiova 1948 în meciul restanţă care a decis ultima echipă calificată în play-off.

'M-a surprins diferenţa de scor. Cei de la Sepsi au fost pregătiţi, au făcut un meci bun. Contrar a ceea ce s-a întâmplat de partea cealaltă, pentru că eu cred că toată lumea se aştepta la jucătorii Craiovei să fie mult mai conectaţi la importanţa acelui meci. Păcat... Nu vreau să spun că mă bucur că FCU Craiova 1948 a pierdut, pentru că am antrenat acolo şi mi-aş fi dorit să se califice, însă după cum se ştie statistica noastră cu ei nu ne avantajează', a precizat Mutu.

Video

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe Stadion Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului Superligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel