Data publicării:

Adrian Mutu ar urma să părăsească Rapid pentru fosta echipă a lui Reghecampf

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Facebook Adrian Mutu/Rapid București
Foto: Facebook Adrian Mutu/Rapid București
Adrian Mutu nu va mai antrena Rapid București, transmite presa din Azerbaijan.

După ce a terminat sezonul pe poziția a treia în Azerbaijan și a pierdut trofeul cupei, Neftci Baku a renunțat la serviciile lui Laurențiu Reghecampf și l-a adus pe Adrian Mutu în locul său, transmite DigiSport. Presa azeră anunță că cele două părți au semnat un contract final, sâmbătă dimineață, și că în curând va avea loc prezentarea oficială.

„Putem spune deja că Mutu este noul antrenor principal al lui Neftci. Abia astăzi dimineața s-au discutat toate detaliile cu antrenorul român și s-a ajuns la o înțelegere. Adică astăzi s-a ajuns la un acord oficial.Conducerea clubului i-a dat în sfârșit OK-ul lui Adrian Mutu și așteptăm anunțul oficial în zilele următoare. Timpul va arăta dacă această alegere îi va aduce beneficii lui Neftci”, transmite presa din Azerbaijan.

Informația că Adrian Mutu (44 de ani) a declarat că vrea să plece de la Rapid a fost publicată de media și confirmată ulterior, pe surse, de cei de la Rapid, mai transmite sursa citată. Și tot pe surse din jurul clubului Rapid s-a aflat că Cristiano Bergodi va fi următorul antrenor principal al formației din Giulești.

Rapid pierduse ultimul amical al verii

 

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a pierdut, miercuri, ultimul meci amical înaintea începerii Superligii, cu scorul de 1-4, în faţa campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava, partidă disputată în cadrul stagiului de pregătire pe care îl desfăşoară la Samorin (Slovacia), conform Agerpres.

Pe pagina de Facebook a echipei bucureştene se arată că  Răzvan Oaidă a marcat singurul gol al giuleştenilor, printr-un şut din afara careului, în minutul 74. Pentru Slovan au înscris Marko Tolic (7), Sharani Zuberu (49), Kevin Wimmer (63) şi Juraj Kucka (84).

Formaţia folosită de antrenorul Adrian Mutu în partida cu Slovan Bratislava: H. Moldovan (Drăghia, 63) - I. Cristea, Săpunaru (Junior Morais, 28), P. Iacob - Braun (Onea, 54), Al. Albu (Oaidă, 59), Kait (Emmers, 75), Cîrjan (Pănoiu, 75), Fl. Ştefan (V. Costache, 75) - Al. Ioniţă II (Papeau, 54), Borja Valle (Al. Stan, 54; Bamgboye, 75).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel