Adrian Mutu ar putea pleca de la Rapid. Este pe lista unei echipe din Serie A
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu
Antrenorul celor de la FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, şi-ar putea îndeplini încă din acest an visul de a antrena în Serie A, prima ligă din Italia. 

”Potrivit informațiilor GOAL, favorit pentru banca tehnică pare a fi Adrian Mutu, fostul atacant de la Parma, Fiorentina și Juventus.

Mutu antrenează în prezent Rapid București, care este pe locul patru în liga din România, la șapte puncte distanță de liderul Farul Constanța”, notează jurnaliștii italieni. 

Echipa care îl vrea este Salernitana, care în weekend s-a despărţit de antrenorul Davide Nicola, în urma înfrângerii cu Atalanta, scor 8-2. La Salernitana evoluează şi Flavius Dăniliuc, fotbalistul român care a ales să reprezinte naţionala Austriei. 

Dacă va prelua Salernitana, Mutu va avea ca obiectiv, cel mai probabil, salvarea de la retrogradare. Echipa este pe locul 16, cu 18 puncte, la nouă puncte distanță de Sampdoria, prima echipă din zona locurilor retrogradabile, arată sport.ro.

Prima reacţie de la Rapid: Este posibil! 

”Nu știu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil, se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi și nu pun problema că ar putea să plece în momentul de față. Are contract pe destul de mulți ani și există și o clauză de reziliere”, a spus Victor Angelescu, patronul Rapidului, pentru ProSport.

Mutu îşi doreşte să antreneze în Serie A 

"Echipa de care sunt cel mai apropiat este Fiorentina, asta datorită legăturii care există până în ziua de azi între oraș și mine.

Să antrenez Fiorentina este dorința mea secretă, ca să zic așa, dar încă învăț. Știu ce presupune Serie A și vreau să fiu 100% pregătit”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câțiva ani, pentru Sky Sports. Mutu susține că fostul său tehnician de la Parma și Fiorentina, Cesare Prandelli, a fost antrenorul care l-a inspirat cel mai mult și care l-a ajutat să înțeleagă ce presupune această meserie.

"Am fost antrenat de Capello, Lippi, Malesani, dar cel care m-a inspirat cel mai mult a fost Prandelli. Acum, ca antrenor, înțeleg mai bine câteva dintre discursurile lui de atunci și sunt de acord cu el în multe lucruri”, spunea Adrian Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel