Adrian Mititelu jr ia apărarea celor de la Universitatea Craiova, în procesul cu Hanca şi Vînă: Să îi dea lui clubul, să fie şi patron...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto ilustrativ: Pexels
foto ilustrativ: Pexels
Adrian Mititelu jr, fiul patronului lui FC U Craiova 1948, ia apărarea rivalei din oraş, Universitatea, în procesul cu Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă, doi fotbalişti care cer despăgubiri de 7 milioane de euro după ce au fost excluşi din lot. 

”Mai bine îi dă Mihai Rotaru clubul lui Hanca să se ocupe de el, să fie și patron. Ce rost mai are să îi dea 7 milioane? Dacă vrea 7 milioane, să fie și patron. Nu, este aberant. Numai în România e posibil așa ceva.

Nici moral… Moral, cum poți tu? Banii sunt bani. Până la urmă au făcut din oameni neoameni, dar totuși nu poți să ceri asemenea sume aberante că te-a dus la echipa a doua să joci. Păi, tu ce ai oferit de banii ăia? N-ai oferit nici 20 de mii de euro. Nu cred că poate să stea în picioare asemenea cerință. E o enormitate.

Nu există caz în lume să fie plătite așa desbăgubiri unui jucător. Nici 1% nu cred că au șanse să obțină aceste lucruri. În România, salariile jucătorilor sunt mult mai mari decât oferă ei pe teren și peste condițiile sociale în România. Atâta timp cât echipa care termină pe 6 în play-off ia două milioane de euro din drepturile TV și tu ai buget 5 milioane de euro, e nedrept.

Este imoral. Cum să ceri asemenea sume de bani? Avem cazuri când se întâmplă accidente cu victime, rămân fără o mână sau un picior și se dă 500 de mii de euro. Hanca ce vrea, să se îmbogățească pe șmecherie? Hai să fim serioși”, a spus Adrian Mititelu jr, potrivit Fanatik.

Hanca a cerut despăgubiri în valoare de 2,5 milioane de euro, în timp ce Vînă vrea nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel