Adevărul din spatele numărului de noi infectări. Streinu Cercel: Spitalele sunt la REFUZ. Toate previziunile se adeveresc
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Profesorul Adrian Streinu Cercel a explicat ce se ascunde în spatele numărului de noi infectări din țara noastră și cum vor evolua lucrurile în săptămânile următoare.

"Din păcate lucrurile nu arată deloc bine. Astăzi am înregistrat cum știe toată lumea 9714 cazuri. Ceea ce mă interesează foarte mult este numărul de pacienți din București. Vedem că în București astăzi au fost 1084 și dacă îi mai punem și pe cei de la Ilfov cu 278, vedem că ne apropiem de circa 1400. În spatele acestor pacienți mai sunt mulți alții care sunt asimptomatici și nu au fost diagnosticați, dar care transmit virusul. Suntem pe o parte ascendentă la nivelul Municipiului București și asta nu poate decât să ne îngrijoreze ținând cont de faptul că spitalele care deservesc această patologie sunt la refuz. Ați văzut că inclusiv domnul ministru al Sănătății a trebuit să meargă să deschidă o nouă locație și lucrurile nu sunt deloc bune în acest moment.

Dacă lumea nu va înțelege să respecte aceste măsuri, evident că lucrurile vor crește în mod exponențial, adică abrupt. Și atunci putem de fiecare dată să înmulțim, cu 4, cu 4, cu 4, până vom ajunge la o cifră pe care o vom regăsi în datele oficiale. Din păcate toate previziunile care au fost făcute de către colegi, se adeveresc." a explicat Adrian Streinu Cercel în direct la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel