Avantajele alimentelor congelate
Păstrează substanțele nutritive intacte
Fructele şi legumele îşi pot pierde până la 50% din nutrienți după 24 de ore, după ce au fost culese. Pentru a se evita acest lucru, ele sunt congelate. Nu trebuie să treacă mai mult de 12 ore între colectare, ambalare și îngheț. În acest fel își vor păstra toți nutrienții.
Nu sunt contaminate
Toate microorganismele şi bacteriile mor la temperaturi scăzute. Legumele și fructele proaspete pe care le găsim în pieţe, fiind mai expuse tuturor acestor agenți bacterieni.
Este mult mai confortabil
Încorporarea fructelor și legumelor congelate în mâncărurile tale este mult mai confortabilă decât dacă sunt proaspete. Această opțiune este ideală pentru smoothie-urile dvs., deoarece în acest fel nu veți pierde niciun ingredient.
Vă permite să economisiți bani
Mâncarea congelată are de obicei un preț mult mai mic decât produsele proaspete pe care le găsim în supermarket. Acest lucru ne permite să economisim niște bani pe care vrem să investim în alte lucruri.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu