Adelina Pestrițu, prinsă de virusul COVID-19 în Italia: „Chiar mi-e frică!”
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Adelina Pestrițu cu mască de protecție
Adelina Pestrițu cu mască de protecție
Adelina Pestrițu se află, de câteva zile, la Milano, unde a participat la cel mai mare eveniment de modă. Vedeta se află în focarul epidemiei de coronavirus, care a panicat Italia. 

Vedeta a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, acolo unde s-au înregistrat mai multe cauzuri de îmbolnăviri cu coronavirus (COVID-19).

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă", a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video.

Vedeta s-a pozat cu mască de protecție 

"Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău", a transmis vedeta într-un video pe Instagram. Totodată, ea mai apare într-o altă imagine, în care poartă mască de protecție.

Adelina Pestrițu se va întoarce luni în țară, unde va trebui să stea 14 zile în carantină.

În prezent, în Italia există aproximativ 100 de cazuri de îmbolnăviri.

„În acest context, România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre cele 2 țări. Autoritățile de sănătate publică vor include persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, în categoria celor care trebuie să stea după intrarea în țară în condiții de carantină timp de 14 zile. Aceste măsuri sunt similare cu cele aplicate de autoritățile italiene", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, transmis de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel