Adelina Pestrițu, premiată pe covorul roșu, alături de cele mai mari vedete ale lumii. Cum a arătat românca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adelina Pestrițu a ajuns în America, la gala People's Choice, pentru a-și ridica premiul de cel mai bun influencer din România. Aceasta a fost premiată alături de cele mai mari vedete ale lumii.

După ce a fost desemnată cel mai bun influencer din România, de postul E! Entertainment, Adelina Pestrițu a ajuns în America, la gala People's Choice să-și ridice trofeul de pe covorul roșu.

Adelina a arătat ca o divă, a purtat o rochie neagră, elegantă, sofisticată, accesorizată cu pene și paiete negre la care eu lucrat manual, timp de 6 zile, 15 oameni. Rochia i-a pus îndrăgitei vedete trupul perfect în valoare, i-a lăsat la vedere decolteul sexy și picioarele lungi. 

S-a pozat cu cele mai faimoase vedete

Vedeta și-a îndeplinit visul, acela de a ajunge pe covorul roșu alături de cele mai mari și iubite staruri ale lumii.

Românca a profitat de ocazie și s-a pozat cu toate vedetele, de la surorile Kardashian, până la Jennifer Aniston, Pink sau Gwen Stefani.

Vedeta a venit însoțită de soțul ei, Virgil Steblea.

"Cu un bagaj plin cu emoții, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soț nerăbdător să-și vadă soția premiată pe Covorul Roșu la @peopleschoice, un dor nebun de Zeny și începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranță în România, aici unde îi este locul pentru că aici sunteți voi, câștigătorii mei!", a scris Adelina, pe pagina personală de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

@pink ???? @peopleschoice @eentertainmentromania #pink #peopleschoiceawards #entertainment

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) onNov 11, 2019 at 1:26am PST

 
 
 
View this post on Instagram

The one and only @kimkardashian ♥️???????? @peopleschoice @eentertainmentromania #kimkardashian #bestinfluencer #keepingupwiththekardashians #entertainment

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) onNov 10, 2019 at 10:25pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

On Red Carpet @peopleschoice @eentertainmentromania ???????? #bestromanianinfluencer2019 @steblea.virgil #mensuit @viggotailoring #dress @mmarquise #shoes @ovesro #jewelry @eda.luxurywatches #talenanager @talentivity_ #peopleschoiceawards #redcarpet #losangeles

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) onNov 10, 2019 at 2:18pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel