Adela Popescu: Mămici ce vă creşteţi copilaşii singure, sunteţi adevărate eroine!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Adela Popescu
Foto: Facebook, Adela Popescu
Adela Popescu a postat un mesaj de încurajare pentru mamele singure.

"Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febră. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urmă să participe astăzi și deci noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație ieşită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi. Sigur că dacă era acasă mă supără că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apă pe care o cerea unul din copii, era prea rece. Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul… Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor. Mămici ce va creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine. Vouă nu va ia nimeni “sacul” de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui" este mesajul emoţionant postat de Adela pe contul personal de Facebook.

"Am un gol în stomac de fericire"

Este deja cunoscut faptul că vedeta face astfel de postări în mod constant şi se adresează îndeosebi mămicilor, părinţilor şi mai ales femeilor.  Cu ceva timp în urmă, a făcut şi unele dezvăluiri despre viaţa de cuplu, după 12 ani de când inima îi bate pentru Radu Vâlcan. Se pare că cei doi sunt îndrăgostiți ca la început, iar cei trei copii n-au făcut decât să le întărească sentimentele. Adela Popescu a publicat recent o imagine din timpul unei vacanțe, în timp ce se bucura de împrejurimi alături de soțul ei și cei trei băieți. "Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni. Ce vreau să vă spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fiecare clipă. Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipa fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?", a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

În doi e totul mai simplu şi mai uşor

Tot ea mai spunea într-una din postările publice că Radu nu e cel mai romantic şi mai atent soţ din lume. "Sunt şanse să uite şi de flori de ziua mea. Nu mă scalda în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc. Nu îmi spune femeia mea. Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn". Cu toate acestea, Adela recunoaşte că ori de câte ori rămâne singură iar soţul nu e lângă ea, provocările din fiecare zi par să fie mult mai greu de gestionat ca atunci când sunt împreună. Este şi motivul pentru care admiră, şi o spune în mod repetat, mamele singure care îşi cresc copii fără ajutor din altă parte şi le duc pe toate ca nişte adevărate "eroine", aşa cum le numeşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel