Actorul Steven Seagal se alătură unui partid pro-Kremlin și propune legi mai dure
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Actorul Steven Seagal s-a alăturat unui partid pro-Kremlin.

Actorul Steven Seagal, un admirator al președintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a declarat partidul duminică, citat de Reuters.

Steven Seagal a primit sâmbătă carmetul de membru al unei alianțe numite Rusia Justă - Patrioții - Pentru Adevăr, conform unui videoclip lansat de partid. Alianța s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Actorul Steven Seagal, care are cetățenie rusă din 2016, a propus o serie de măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului.

„Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câștigă mai mulți bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător", a spus actorul în discursul său de bun venit la un eveniment de petrecere, notează Mediafax.

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, iar Putin, care i-a acordat cetățenia, este un fan al artelor marțiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel