Actorul Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă, în plin scandal cu azilele groazei. Cum a murit soacra sa. "Și eu aș putea, prin nenoroc, să ajung în azil"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actorul Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă, în plin scandal cu azilele groazei. Cum a murit socra sa. "Și eu aș putea, prin nenoroc, să ajung în azil" / Foto: Agerpres
Actorul Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă, în plin scandal cu azilele groazei. Cum a murit socra sa. "Și eu aș putea, prin nenoroc, să ajung în azil" / Foto: Agerpres
Actorul Florin Zamfirescu a reacționat după ororile din căminele groazei.

Actorul Florin Zamfirescu a reacționat în scandalul azilelor groazei, după ce a ieșit la iveală faptul că seniorii României își duc ultimii ani ai vieții în suferință și mizerie. 

Potrivit actorului, de vină sunt autoritățile locale pentru că nu au controlat și sancționat centrele care au internat bătrânii în condiții mizere. Acesta a mărturisit că soacra sa și-a găsit sfârșitul într-un astfel de azil în timpul pandemiei.  

"Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor si au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă... Adică a fost omorâtă cu bună știință!", a mărturisit actorul Florin Zamfirescu  la Realitatea PLUS.

VEZI ȘI: Mihai Gâdea a mărturisit că a muncit la un azil de bătrâni. Ce a văzut acolo. "E de bezna minții, pur și simplu"

Florin Zamfirescu: Trăim într-o țară criminală

"Oamenii ăia iau cât mai multi internați acolo ca să le ia banii. Deci toți care sunt prinși cu azile nefuncționale, disfuncționale trebuie în momentul acesta să fie confiscate toate sumele lor, pentru că d-aia fac ce fac si pentru că nimeni nu îi controlează.Trăim într-o țară criminală, sunt omorâți oameni cu bună știință. Nimeni nu se interesează de ei. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc , nenoroc, să ajung în azil. Mama mea ar fi putut..., dar am avut eu grijă de ea. Dar nu toți pot", a mai declarat actorul Florin Zamfirescu.

VEZI ȘI: Nereguli depistate și la Complexul de servicii Strehaia. Beneficiarii, cazați împreună cu gândacii. Directorul DGASPC Mehedinți pasează vina. "Este o isterie națională!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel