Val de accidente în România. UPDATE: Patru oameni au murit în această dimineață, patru sunt răniți grav și alți 12 au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Accident
Accident
Accidente grave s-au produs în această dimineață în România. Patru oameni și-au pierdut viața. Trei persoane sunt în stare gravă. Alți 11 sunt răniți. 

UPDATE: Șofer rănit grav. Doi bărbați la spital


Alte patru persoane au fost rănite, pe DN 7, în zona localității Budești, județul Vâlcea, după ce șoferul unui TIR, cetățean bulgar, nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe sensul opus, unde a lovit un autoturism și un alt TIR. Au fost răniți șoferii celor două TIR-uri, șoferul bulgar fiind grav rănit, dar și două femei din autoturism. Doar cei doi bărbați au ajuns la spital. 

Un bărbat de 51 de ani și o femeie de 47 de ani au murit. Două femei în stare gravă

Două persoane au murit- bărbat de 51 de ani, femeie de 47 de ani- și două femei au fost rănite grav în județul Hunedoara, în această dimineață, după ce un microbuz a depășit într-o zonă interzisă și s-a ciocnit de un TIR, pe DN 66, în comuna Băcia. 

Un băiat de 18 ani a murit. Altul de 19 ani, în stare gravă

Un tânăr de 18 ani a murit și altul de 19 a fost grav rănit, după ce mașina în care erau, condusă de un șofer de 20 de ani, a intrat într-un stâlp, în județul Dolj. 

Mamă și doi copii, răniți

Pe DN1 Brașov-Făgăraș, la ieșire din Codlea, șoferul unei dube a pătruns pe contrasens și a lovit două mașini. O femeie de 40 de ani și doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 8 ani, sunt răniți. 

Două accidente grave. Un bărbat de 37 de ani a murit. Trei persoane, la spital

Alte două accident grave s-au produs în județul Vrancea. Un microbuz cu pasageri a fost lovit în plin de o mașină scăpată de sub control, iar alte două mașini s-au lovit frontal după ce un șofer a adormit la volan. Trei persoane au ajuns la spital, iar a patra a murit. Șoferul în vârstă de 37 de ani care a intrat cu mașina în microbuz a murit. El a fost găsit în stop cardio-respirator, echipajul medical a încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

Cinci răniți

În Brașov, cinci persoane au fost rănite după impactul dintre două mașini. Toate au ajuns la spital. 

Sursa informațiilor: Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel