Update: Traficul a fost reluat. Accident pe calea ferată în Suceava. Un om a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ambulanta
Ambulanta
O dubă a fost lovită de un tren în judeţul Suceava, iar unul dintre pasagerii dubei a murit. 

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 6+230 de metri, în apropierea stației CF Suceava Vest, unde, anterior, un tren care circulă pe relația Iași - Timișoara a surprins o autoutilitară de marfă, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere. În urma impactului, o persoană a decedat și o altă persoană a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Un tren a lovit, vineri, în comuna Scheia din județul Suceava, o dubă în care erau două persoane. Una dintre acestea a fost proiectată în afara mașinii și a murit, iar cealaltă a fost preluată de medici.

Potrivit ISU Suceava, o dubă în care erau două persoane a fost lovită de un tren la trecerea la nivel cu calea ferată în comuna Scheia.

În mașină erau două persoane, din care una a fost proiectată în afara mașinii și a murit. Cea de-a doua a rămas încarcerată și pompierii au scos-o din mașină. Aceasta a fost predată echipajului SMURD, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel