Accident în lanț pe Valea Oltului. Patru persoane, rănite. Traficul, BLOCAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Accident în lanț pe Valea Oltului /  Sursă foto: Pixabay
Accident în lanț pe Valea Oltului / Sursă foto: Pixabay
Un accident în lanț s-a produs pe Valea Oltului. patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este blocat.

Un accident în lanț s-a produs pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este blocat, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

"Pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 237+400 metri, în zona localității Câineni, județul Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autocamioane și patru autoturisme. Impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a patru persoane. Circulația este întreruptă în ambele sensuri.", informează Infotrafic.

Accident mortal în Constanța, tot azi

Tot astăzi, în Constanța s-a produs un accident mortal. Poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că pe DN3, pe sensul dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier, transmite Mediafax.

Impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager, un bărbat, de 23 de ani, precizează Poliția. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Accident grav. O tânără a intrat cu mașina în șanț

O femeie în vârstă de 25 ani a fost rănită după ce maşina pe care o conducea a ieşit, luni, de pe carosabil, a intrat într-un șanț şi apoi într-un gard. Accidentul a avut loc în localitatea Sagna, pe DJ 207D, în județul Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără de 25 de ani, din Bîra, conducea un autoturism pe DJ 207D, în localitatea Sagna, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, moment în care a intrat într-un şanţ şi apoi în gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, scrie Realitatea.net.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă. 

VEZI ȘI: Doliu în folclorul românesc. Artistul Corin Dobrinescu a fost spulberat de o mașină în plină stradă / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel