Accident grav pe E70, în Peretu. Cinci persoane au fost rănite. Au intervenit patru ambulanțe și descarcerarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: ISU Teleorman
Foto cu caracter ilustrativ: ISU Teleorman
Cinci persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe E70, în localitatea Peretu, județul Teleorman.

Un accident grav s-a produs pe E70, în localitatea Peretu, informează ISU Teleorman. Cinci persoane au fost rănite, iar potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două autoturisme.

"Patru persoane rănite sunt conştiente şi cooperante, dintr-o maşină, însă cu multiple traumatisme, iar în celălalt autoturism şoferul este încarcerat, inconştient, cu semne vitale", precizează ISU Teleorman.

La faţa locului intervin Detaşamentul de Pompieri Roşiorii de Vede cu un echipaj de descarcerare, o maşină de stingere, un echipaj SMURD, iar de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman patru echipaje medicale. Una dintre victime a fost încarcerată și scoasă dintre fiarele mașinii de către pompieri. Ceilalți patru tineri au fost conștienți și cooperanți, dar cu multiple traumatisme, precizează ISU. Ei au fost transportați la UPU Alexandria. Misiunea continuă cu asigurarea măsurilor P.S.I și îndepărtarea caroseriilor de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel